Endelig 

skal du bo for deg selv - den etterlengtede friheten er like rundt hjørnet. Nå kan du gjøre akkurat som du vil. Uansett hvor i Norge du skal flytte, kan du ta med deg dølastrømmen "fra hjemme" til den nye stikkontakten din - og det kan du enkelt fikse med mobilen!

Er strømmen inkludert i husleia?

Vanligvis er ikke strømmen inkludert i husleia. Sjekk derfor husleiekontrakten. Dersom det ikke er inkludert, kan du enkelt bestille strømmen din her, uansett hvor i Norge du skal flytte: https://bit.ly/2GnEfWW Normalt bestiller du strøm fra når du starter å betale husleie, eller den dagen du flytter inn/får nøklene.

Hvordan bestiller du strøm?

Fyll ut kontaktinformasjon og målernummer i skjemaet her https://bit.ly/2ZaiMIA, så ordner vi resten. I mens kan du bruke tiden din på Netflix, IKEA eller kanskje aller helst studier.

Hva er et målernummer og hvor finner du det?

Målernummer er nummeret på strømmåleren som tilhører leiligheten. Strømmåleren måler hvor mye strøm du bruker til enhver tid. Målernummeret (16 siffer) står på selve strømmåleren inne i sikringsskapet. Vet du ikke hva målernummeret er, eller har du ikke tilgang til sikringsskapet? Ta kontakt med utleier, så hjelper han/hun deg med tilgang. Ofte har også utleier hele målernummeret klart til deg.

Hva skjer etter du har bestilt strøm?

Når du har bestilt strømmen din hos oss, varsler vi netteieren som eier og drifter strømnettet der du skal bo. Netteier er det selskapet som du "leier" strømnettet av, og det er de skal du betale nettleie til. Du vil få egen faktura fra din lokale netteier, og du kan ikke velge netteier da dette er avhengig av hvor du bor.
I begynnelsen av neste måned får du din første strømfaktura fra oss. NB! Husk å betale fakturaen innen betalingfristen som står på fakturaen :-)

Og du, husk å tenke på forbruket ditt

Nå er det DU som betaler strømregningen. Tenk derfor over at forbruket ditt vil samsvare med regningen du får. En grei huskeregel kan være at det er oppvarming som er det største kilden til strømforbruk. Med oppvarming menes oppvarming av rom og vann. Eksempelvis panelovner, varmekabler, varmtvannsberedere. Det lønner seg derfor å tenke over hvor lang tid du står i dusjen, og hvor varmt du egentlig trenger å ha det i alle rom.
Det er også smart å slukke lyset i rom du ikke oppholder deg i, og å trekke ladekabelen ut av stikkontakten når du ikke bruker den. Alle monner drar, som det så fint heter.

Bestill strøm til din nye leilighet

Er du usikker, og vil snakke med noen?

Ring eller send oss en e-post oss, så hjelper vi deg! Du kan også sende oss en melding på Facebook/eidefoss eller Instagram/eidefoss.

Å være kunde i Eidefoss er bra både for lommeboka regionen vi bor i. Du får billig strøm basert på vannkraft fra en ærlig og lokal leverandør. Konkurransedyktig pris, ingen skjulte gebyrer eller forvirrende lokketilbud.

Lykke til med studiene, leilighet og strømbruk!