Markedsfør din bedrift

Ved å kjøpe opprinnelsesgarantier gjennom strømavtalen din i Eidefoss, kan du vise at din bedrift tar miljøet på alvor og er bærekraftig. Du får tildelt et sertifikat som du kan benytte i markedsføring, omdømmebygging og til kundevekst.

Vær i forkant og reduser klimaavtrykket

Det blir viktigere og viktigere for bedrifter å bevise at de tar hensyn til miljøet. Å være i forkant med å redusere klimaavtrykket kan gi fordeler i for eksempel anbudskonkurranser, omdømmebygging og ikke minst kundevekst.

Når bedrifter kjøper opprinnelsesgarantier på den elektriske kraften de bruker i produksjon og tjenesteyting, kan de markedsføre at bedriften kun kjøper fornybar kraft og ikke etterlater seg Co2-avtrykk på strømmen som brukes. Opprinnelsesgarantier koster i 2023 7 øre/kWh (ekskl.mva) og blir lagt til på strømregningen.

Eksempel 1: Mindre reiselivsbedrift som ønsker å markedsføre at de tar miljøet på alvor og vil kalle seg bærekraftig. Bedriften bruker ca 60 000 kWh i året, og opprinnelsesgarantier på strømmen vil utgjøre kr 350,- ekskl. mva ekstra på den månedlige strømregningen.

Eksempel 2: En større produksjonsbedrift som er avhengig av et bevis eller et sertifikat som viser hvordan de tar hensyn til miljøet, for å vinne tillit og anbud hos sine kunder. Bedriften bruker ca 200.000 kWh i året, og opprinnelsesgarantier på strømmen vil utgjøre kr 1166,- ekskl. mva ekstra på den månedlige strømregningen.

Les om noen av våre lokale bedrifter som har tatt et aktivt miljøvalg.Avisutklipp med intervju av bedrifter som kjøper opprinnelsesgarantier fra Eidefoss.

Ønsker din bedrift og vite mer om opprinnelsesgarantier? Fyll ut kontaktskjemaet under, og en av våre energiske medarbeidere kontakter deg så kjapt vi kan.

Jeg vil vite mer om opprinnelsesgarantier